Cautare

16589 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (3.03 secunde)
aur si piele de aligator Televizorul este ceva fara de care multi dintre noi nu am putea trai. Fie ca este vorba de informare, fie de divertisment, telecomanda televizorului este una dintre variantele care le imbina pe toate.
libersaspun.3netmedia.ro - "Amorsarea" Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si "Epoca de Aur" in documentele Securitatii Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 ( IRRD) a organizat impreuna cu Fundatia Europeana Titulescu lansarea volumelor "Amorsarea" Revolutiei - Romania anilor ’80 vazuta prin ochii Securitatii de Florian Banu si Romanii in "Epoca de Aur".
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Productia a atras deja atentia pe plan international, deopotriva in randul criticilor si al cinefililor, dupa ce in septembrie a obtinut o nominalizare pentru marele premiu, Leul de Aur, la Festivalul de Film de la Venetia.
Cercul de Aur ruleaza deja in cinematografele din Romania. ... Serviciul Secret prezinta lumea Kingsman - o agentie independenta si inteligenta care actioneaza pana la cel mai inalt nivel de discretie, al carei obiectiv principal este sa tina lumea in condiții de siguranta.
https://UMR.lnk.to/Sting57PR Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului 57th & 9th.
Toti la K1 pentru Romania este un program pregatit special de marile talente ale scenei muzicale romanesti, pentru ultima seara a Cerbului de Aur. Iuliana Tudor va intruchipa Romania, valorificand elementul de identitate naționala - IA romaneasca.
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv. ... Colectionez obiecte de 30 de ani si particip la targuri de 20 de ani.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
DE RANDUL PASTILOR, expozitia de icoane incondeiate pe oua de strut, este deschisa la Sala Tancred Banateanu, intre 15 aprilie - 9 mai 2021, la Sala Tancred Banateanu, la Muzeul National al Taranului Roman.
Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni implineste 22 de ani de activitate Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni implineste 22 de ani de activitate.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? ... De ce credeti ca s-a intamplat nenorocirea asta cu ce tot ce a insemnat economia Oltenitei si zonei sale?
Romania merge direct in Germania, dupa ce a dat de pamant cu marile favorite, Cehia si Olanda. ... Aeroporul “Henri Coanda“ este plin pentru a-i astepta pe eroii de la Helsinki, locul in care Romania a obtinut biletele pentru a merge la “Fritzi“ acasa.
Nu stiu cum se face, dar o data la patru ani, ca la Mondiale, distinsii domni politici, ca altfel nici nu stiu cum sa le mai zic, ne invita politicos sa contribuim si noi, cei care lucram cu presa, la usuitul turmei de alegatori catre sectiile de votare.
Se clatina scaunul lui George Simion de la sefia AUR. Mai multi colegi de partid ar pune la cale debarcarea lui, spun surse politice. Gand rau i-ar fi pus chiar co-presedintele AUR, Claudiu Tarziu, dar si Sorin Lavric.
Tot in acele vremuri, timp de citeva decenii, doi antrenori, Belu si Bitang, au indurat toate mizeriile, raminind pe baricade si transformind in bulgari de aur orice copila care trecea pragul salii lor.
Nu sunt un mare fan al festivalurilor gen Mamaia sau Cerbul de Aur, insa niciodata nu le-am negat importanta. Din pacate, unii nu gandesc la fel si astfel ne vedem pusi in situatia sa renuntam la unele astfel de simboluri care ne-au recomandat pe plan international de-a lungul timpului.
Razgaiati de performantele ' generatiei de aur ', am crezut ca, intotdeauna, Nationala de fotbal a Romaniei va ramane in elita fotbalului mondial.
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
google-analytics.com